23 december 2011

Julfrid?

Nu är i alla fall granen klädd. Överöst med pynt från när och fjärran, hemgjort och köpt, nytt och gammalt. Vi åkte in en tur till stan idag. Maken hade inte köpt sina julklappar än och jag följde med för att se om jag kunde hitta lite nya kläder. Det var riktigt mysigt, vi fikade och shoppade. Inte så stressigt som jag trott. I kväll har jag bara lite städning kvar. Sen blir det sushi till middag och mys framför tvn.

God Jul till er alla!

16 december 2011

Julpynt

Jag var med i Mönsterarkivets julpyntsswap och här ser ni vad jag fick. Egentligen var vi fem stycken i vår grupp men de två andra hörde aldrig av sig. Lite trist att inte fullfölja när man gått med i ett byte. Hur som helst är jag väldigt nöjd med de jättefina pynten från Jessica och Ida. Tänk vad man kan hitta på med gamla kakformar. Granen har jag själv stickat.

10 december 2011

Julbak

Denna veckan har jag knappt hunnit sticka alls eftersom jag spelat julspel för förskolor och skolor hela veckan. Riktigt roligt, men efter sista föreställningen var jag trött. Träffade min sons dagisfröknar och de kom ihåg oss fast det var 10 år sedan han slutade där. Kul.
Så i morse sov jag riktigt länge och sen satte vi i gång med delar av julbaket. Dottern ville så gärna baka pepparkakor och hon klarar ju det själv så varför inte? Lussekatter vill jag ha till Lucia. Sen är det bara mandelmusslor kvar, men de bakar vi veckan innan jul så de är färska.
I morgon har dottern Luciakonsert och det är alltid så stämningsfullt.




Jag har ju ett litet färdigt projekt. Det är en av mina blivande kollegor som är lite frusen och önskade sig ett par handledsvärmare. Jag snodde ihop ett par Wings Mitts i Norogarn från lagret.