31 juli 2012

Knäppt

De här halvvantarna har varit färdigstickade ett tag och bara saknat knappar. Idag hade jag lite tid över i stan så jag letade upp dessa. Jag var lite osäker på färgen eftersom jag inte hade vantarna med mig men de passar riktigt bra.



24 juli 2012

Spark i baken

När jag skulle börja på min Rockefeller satt mina 4 mm KnitPro i en annan Stephen West-sjal som legat bortglömd alldeles för länge. Så när jag stickat färdigt ledtråd 2 bestämde jag mig för att ta tag i Chadwick igen. Den är inte lika färgstark som den andra.



16 juli 2012

Halvvägs

...genom första ledtråden av Rockefeller. Jag gillar färgerna ihop även om de är klarare i verkligheten. Det ska bli spännande att se vad nästa ledtråd blir.


11 juli 2012

Färgkombinationer

Jag köpte mönstret till Stephen Wests mysteriesjal tidigare i somras och nu på fredag kommer första ledtråden. Alltså började jag leta lite i garnlagret efter lämpliga garner. Dessa 3 tänkbara kombinationer hittade jag:


Den första är kanske lite galen men ju mer jag tittar på den desto mer gillar jag den. Risken är bara att Chili Gredelingarnet inte räcker. Den andra är väl lite 70-tal men mer mina färger och den sista känns också som jag. Får väl provsticka första ledtråden och eventuellt köpa garn om det inte blir bra.

4 juli 2012

Fellowship shawl

Tyvärr räckte inte garnet till det sista diagrammet så jag provade med ett annat Wollmeisegarn. Jag vet inte om det skulle vara bättre med lite mer kontrast eller om detta funkar. Livlinan gör det lite lättare om jag skulle vilja repa upp. Några synpunkter?