22 juni 2009

Färdig Vanda

Finns det någon motsats till Startritis? I så fall lider jag av det också. Jag har stora problem med att fullfölja mina större stickprojekt. Denna koftan började jag på i september förra året. Mönstret kommer från tidningen Knitter's från knittinguniverse.com, sommarnumret 2008. Garnet är Teetee Primavera. Den har legat halvt ihopsydd i en påse några månader nu. Men som den nya person jag tänkt försöka bli under sommaren plockade jag fram den idag, sydde de två sista sömmarna och fäste alla trådar. Blockning har jag struntat i. Den blev bra ändå. Den är lite kort i kroppen, men det beror på att jag har onormalt lång överkropp. Så småningom ska jag leta upp en knapp att sätta upptill.


Nu kan man kanske våga sig på något nytt i tröjväg. Buttercup-KAL har jag funderat på och det blir ju inte något att sy ihop på den. Helt i min smak.

5 kommentarer:

Anna sa...

Vad duktigt att du gjorde färdigt koftan! Jag tycker att den är jättefin på dig just för att den är kort!

Medea sa...

Visst är det tråkigt att sy ihop. Därför är det så bra att sticka uppifrånochner så man slipper sy ihop. Du har min favvokaka som bild. *mums*

anneli sa...

Jag har också gjort färdigt en kofta som bara var att sy i ärmar och knappar. Det tog ca 1 timme och kofta har legat sedan i höstas.VARFÖR är det så tråkigt att sy ihop?

Janette sa...

Ja! Kom å KAL-a med oss!!

fale artut sa...

Det var en fin kofta!