10 oktober 2009

Nya garner

Det är Hanterksmässa i Stångby i helgen. När jag såg att Chili Gredelin skulle vara med kunde jag inte låta bli att åka dit. Det var kul att träffa Kia som har Chili Gredelin och prata lite garn. Dessutom träffade jag Kerstin och här kan ni se hennes bilder från mässan.
Detta är vad jag kom hem med. Lite ovanliga färger för mig. Inget grönt. Det i mitten är Mahatma, 100 % organisk merino. Supermjukt. Maken är den lycklige och ska få en mössa. De andra två är sockgarner. Det röda är Marilyn med merino, silke, bambu och nylon och det andra Jaqueline i 100 % merino. Jaqueline ska bli mysa-framför-soffan-sockar till dottern.


I fredags kom mitt paket från Handlas Hantverk. Jag blev ju tvungen att beställa nya Knit Pro-spetsar (se förra inlägget) och passade på att beställa garn samtidigt. Systerdottern vill ha vantar som matchar mössan hon fick i vintras så jag tyckte att detta kunde passa. Det blir en kortare variant av Bella's Mittens.

2 kommentarer:

Kerstin sa...

Ibland är det lite roligt att köpa färger som inte ligger inom den färgskala man brukar hålla sig till. Den röda härvan ser härlig ut, men det är en sådan färg som jag fegar lite för. Kul att du länkar till min post förresten!

Marie sa...

Jajamensan visst är det Marilyn jag köpt. Tänkte kanske göra en Ishbel. Jag är faktiskt avis, jag hade också velat gå på den marknaden.