8 november 2009

Vintervärmare

Nu när kvällarna blir mörkare är det extra mysigt att sitta inne och sticka tycker jag. Nackdelen är att man inte kan ta så bra bilder. Därför har jag passat på att ta en massa bilder nu i helgen när det är något så när ljus. Det har blivit en del vantar och en mössa.
Ugglevantar till mig, stickade i Freedom Spirit, från Garn & Chokladbytet. Jag hade inte tänkt ha ögon egentligen, men ångrade mig. Det liknar mer en uggla med ögon tycker jag.
Förkortade Bella's Mittens till systerdottern för att matcha mössan hon fick förra året. Garnet är Manos Wool Clasica.
Halvvantar till sonen i gammalt Karisma jag hade liggande. Detta är nog det första jag har stickat utan att precis följa ett mönster. De blev riktigt bra, och med tanke på att jag lovade sticka dem för drygt ett år sedan känns det skönt att de är färdiga.
Underbart mjukt Mahatma, 100% organisk merino i färgen Myr från Chili Gredelin, blev en varm vintermössa som passar maken perfekt. Mönstret hittade jag här.
Slutligen en halsduk som varit färdig länge, men inte överlämnades till min syster förrän igår. Det är dock dottern som modellar. Garnet är Artesano Aran.

2 kommentarer:

Susilull sa...

Tack för att du länkar till min tävling!
Kul att hitta hit, fina saker du gjort!

Ha det bra!

anneli sa...

Vad fina vantar det blev av "mitt" garn, kul att se att det har blivit något. Kram Anneli