18 februari 2011

Fredagsmys

Idag är det kallt, grått och snö i luften här i mitt lilla hörn av världen. För att få lite luft gick jag till biblioteket för att leta upp en ny ljudbok. Jag har precis lyssnat färdigt på Håkan Nessers "De ensamma". Den var lika bra som de andra böckerna med kommissarie Barbarotti och det jag gillar mest är att det är författaren själv som läser. Det blir liksom speciellt när man får höra hans formuleringar med hans egen röst. På vägen hem köpte jag några surdegsbullar att ha till lunch från byns stenugnsbageri.
Bilder blir det inga på ett tag nu eftersom kameran är med dottern i Tanzania dit hon åkte igår för en dryg vecka med en grupp från Svenska Kyrkans Unga. Jag var nog mer nervös än hon, men hon är snart 18 så det är väl dags att släppa taget. Som tur är får vi uppdateringar via sms eftersom de har kontakt med en präst i församlingen varje dag.
Nu tänker jag krypa upp i soffan med lite te, en ny stickning (Shelburne) och lyssna på Mari Jungstedts "Den farliga leken".

1 kommentar:

Jenny sa...

Mitt äldsta barn är bara 10 år ännu, så jag har en bit kvar till "släppa taget", men jag minns att min mamma inte var så glad när jag började resa runt i världen som 17-18 åring. Hon lät mig, men tyckte att det var jobbigt.