9 augusti 2011

Sjal-KALs

Som så många andra kunde jag inte låta bli Stephen Wests mysteriesjal. Jag har aldrig stickat något av honom tidigare men tycker om hans mönster. Här är min version efter 2 ledtrådar. Jag använder garn från mitt lager och var först lite tveksam till om det är för stor kontrast mellan det svarta och vita. Jag tror det blir bra om de vita partierna inte blir för stora. Det gröna syns bättre i verkligheten än på bilden. Svårt väder att fotografera i.

Sen hoppade jag på en annan KAL av bara farten. MiA har lagt ut ett gratismönster med flätor och estniska stjärnor. Även här garn från lagret, Kauni som legat ett tag. Färgerna är lite höstmurriga än så länge. Snart kommer det gula och gröna.

3 kommentarer:

Emmy sa...

Jag tycker det blir fint. Jag var lite skeptisk till den sjalen när jag såg de första ledtrådarna. De flesta ser rätt röriga ut tycker jag, men din svart vita blir väldigt grafisk. Det gillar jag :)

Ullhärvan sa...

Jag tycker den svart-vita ser jättefin ut. Själv vet jag inte riktigt vad jag tycker om mina färger. men det blir säkert bra när den blir färdig!
Jag har funderat på MiAs KAL och din ser verkligen fin ut så det får kanske bli en sådan också.

maLinka sa...

Din Westknits KAL-sjal är inte helt olik min egen i färgval fast jag har ljusgrått istället för grönt.
Det ska bli jättespännande att se hur din växer fram