30 november 2011

Julstress

Nu börjar jag känna av julstressen som alltid vid den här tiden. Det är så mycket som behöver göras och även om jag inte har så höga krav blir pressen stor. Jag gick med i en julpyntsswap på Mönsterarkivet, har julklappar som inte är färdigstickade och hela nästa vecka ska jag vara med i ett julspel.
Men julgardinerna är uppe och julkorten är färdiga. Dottern och jag satt en timme eller så i söndags medan det regnade och stormade. Middagen hann också bli färdig innan strömmen försvann. Som tur var varade det bara en dryg timme. Det blev "candle light dinner" i söndags.


Lite färdigstickat har det också blivit, ett par mysteriesockar, Harold and Maude. Det är en film också och härom veckan visade de den när Canal+ hade frivisning. Jag hade aldrig hört talas om den tidigare men tyckte den kunde vara kul att se den. En ung man vars största intresse är att gå på begravningar träffar en 80-årig dam och blir kär i henne. En riktigt söt film tycker jag.

Så har jag äntligen fått ett jobb! Jag ska vikariera som vaktmästare och hemsidesansvarig i en församling i Lund. Jag har jobbat där tidigare och de tänkte på mig när den ordinarie skulle vara föräldraledig. Jag börjar efter nyår och det ska bli så roligt.

6 kommentarer:

Myggan sa...

Jättegrattis till jobbet!
/Anna

myzpyz sa...

fina kort o sockor!
stort grattis till jobbet,
kraMyz

Pysselfarmor sa...

Fina kort och sockor och ett jättegrattis till jobbet!/Gun

Sunna sa...

Grattis till jobbet, finfina sockar

Ullhärvan sa...

Stort grattis till jobbet! Jättefina sockor och julkort!/ Carin

Emmas dagar sa...

Tack till grattiset!
Grattis till dig också! Till jobbet :-)