4 februari 2012

Cowl KAL

På Ravelry hittade jag en KAL med mönster av Liz Abinante som bl a gjort mönstret till Traveling woman. Första mönstret är gratis och sen får man nästa mönster om man hinner sticka färdigt inom en viss tid. Totalt kan man sticka 5 olika cowls på 50 dagar. Den första var snabbstickad så nästa mönster får jag gratis men sen vet jag inte om jag kommer att hinna.
Tydligen var det ett fel i första versionen som jag stickade efter men jag är nöjd med resultatet ändå. Vet inte om jag ska använda just knapparna på bilden. Kanske hittar jag några som är bättre än dessa som fanns i gömmorna. Garnet är Sundara Sport merino som jag vunnit i ett garnlotteri.

3 kommentarer:

Sunna sa...

vilken kul kal, roligt att det inte bara är sjalar

Pysselfarmor sa...

oj oj jag har stickat två och det får nog räcka just nu ;-))

den där är himla fin - skön färg, sååååå liiiiitet sugen blir jag allt ändå

tack för att du röstar på mig!

Alexandra sa...

Hej!, jag är en tjej på 15 år som håller på att sticka ett par vantar, jag gör från boken sticka vantar mössor sockar, något sånt hette den, och du har lagt en bild på vantarna du har gjort, det var en fläta i mitten. På ett ställe är den väldigt lös, där i början när man börjar sticka, där man sätter fast den när man har gjort 40 stycken maskor, och trätt 10 på varje sticka så när man sätter fast den blir den lös, jag har märkt det och undrar hur man kan göra den bättre eftersom jag redan har gjort ett bra tag så är nästan klar med den. Kan man göra på något sätt nu att den inte är lika lös?. Hoppas du förstår vad jag menar! :) beskriv som en kommentar i min blogg :)