11 februari 2013

Long time...

Snart en månad sedan jag bloggade senast. Så vad händer? Inte så mycket faktiskt. Jag har klarat mig från vinterkräksjuka och värre förkylningar än så länge. Jobbar på som vanligt, stickar lite, gosar med katterna och sover mycket. Jag har fått problem med en axel igen och varit hos en sjukgymnast och fått övningar. Det känns tyvärr lite meningslöst men jag får väl ge det ett par veckor.
Måndag är ju min lediga dag och eftersom jag jobbade igår känns det extra bra att kunna ta igen sig lite. Dottern är också hemma eftersom hon läser lite strökurser nu i vår innan hon bestämmer sig för vad hon vill läsa på riktigt till hösten. 
 Vi dricker te ur kannan jag fick av henne i julklapp. Muggen har hon också målat.

Just nu vilar katterna efter en match ”filkorkshockey” som är en av favoritlekarna.

På stickfronten är det några projekt på gång. En spetssjal i gult med ”nupps”och en basker som Linda också stickat. Liz Abinante har en Cowl-KAL i år igen och den första är färdig. Mönstret till den andra kommer i morgon. Sen gick jag med i Kamillas Stickutmaning. Januari försvann alldeles för fort men jag tänkte försöka vara med och sticka sockor i februari. Jag har hittat ett mönster med short-row hälar som jag vill öva på men hittar inget bra garn.

Sen grämer jag mig över alla stickträffar jag inte kan åka på pga jobbet. Dels Stickkalaset i Vrigstad och dels Gotlandssticket. Hoppas bara jag kommer med på Risbrogäddornas stickevent i höst. Jag har i alla fall hittat ett nytt stickcafé jag tänker kolla upp. Dessutom har jag anmält mig till en kurs i samma garnaffär så jag har lite att se fram emot.

2 kommentarer:

myzpyz sa...

åh så trist att du inte kan komma på Gotlandssticket :( jag har anmält mig men ännu inte fått svar...
till hösten måste vi vara med på Risbrogäddornas event *nickar* kanske skulle jag komma o våldgästa dig en sväng så får du visa din stad o så kan vi ha mini-garnmyz ;)
kraMyz

Sunna sa...

Här har du en till som inte fick ihop det med varken vrigstad eller gotland, vi får deppa ihop