11 juli 2008

Inte så många UFO längre

Efter min dotters konfirmation med allt som hörde till har jag ägnat denna veckan åt att slutföra en del projekt som legat ett tag. Först ut var mina Feet First sockor från Simply Knitting. Så här ser min version ut.


Jag använde ett garn från Garntjänst, Crazy, som legat ett tag och gjorde skaften lite kortare eftersom jag inte trodde garnet skulle räcka. De blev ganska bra tycker jag och precis mina favoritfärger. På grund av spetsmönstret blev de roligare att sticka. Annars är ju risken stor att man gör en socka färdig och sen dröjer det med nästa.

Mellan projekten kopplade jag av med en kopp te jag fått av dottern när jag fyllde år. Handknutet som blev som en blomma i vattnet. Riktigt fint. Teet smakade gott också.Fler saker som blivit färdiga är min Candle flame shawl i Malabrigo Kettle Dyed Pure Merino Wool Worsted i färgen Stonechat inköpt i Barcelona förra hösten och ett ribbstickat linne i Salsa från Garnstudio. De reade det till halva priset på Sländan i Lund och jag kände för något lättstickat så det blev ett litet linne.

1 kommentar:

miaring sa...

Du har varit flitig!