3 november 2008

Uppdatering

Efter ett par veckor med en envis förkylning känner jag mig som en människa igen. En tur i skogen med alla höstfärger gör att man blir redo för dagens utmaningar, dvs tentapluggande i första hand.

Förra veckan hade barnen höstlov. Vi tog det ganska lugnt, dottern och jag pluggade en del, men på tisdagen åkte vi till Louisiana och tittade på Mangautställningen. Både dottern och sonen är väldigt intresserade av manga så det var uppskattat. Jag lärde mig också en del.

På fredagen blev det lite shopping i Lund tillsammans med man, barn, syster, svåger, syskonbarn + kompisar. Jag kunde inte motstå Simply Knittings kalender med 12 sockmönster så nu finns det ännu mer på min att göra-lista. Det blev också lite garn till en mössa till systerdottern. Barnen hade gjort en pumpalykta och den lyste så fint på kvällen. Tyvärr sitter bilden i kameran och den är ute på vift.

Min första oktobersocka är färdig så nu har jag börjat på mina fingervantar i ViKangarnet jag köpte hos Fröken Garn. Det är så härligt att sticka i, men jag fick dra upp det ett par gånger eftersom det blev fula skarvar med strumpstickorna. Så jag gav upp och stickar på rundsticka i stället.

Jag skickade Garn&te-paketet i förra veckan så nu väntar jag bara på att mitt ska komma. Här finns min byteskompis.

Nej, nu är det dags att börja plugga. Tenta på torsdag så nu är det full fart som gäller.

1 kommentar:

MonicaHansen sa...

Lycka till med tentan, fin blogg!