20 september 2009

På gång

Tack för uppmuntrande krya-på-dig-kommentarer. Jag är faktiskt inte speciellt sjuk, men det var ju tur att jag gick till doktorn i tid. Jag köpte en stickväska från Lilla Stickfrossa för att pigga upp mig lite. Det är alltid kul med paket i brevlådan.

Så fort jag stickat färdigt Sunday Swing gick jag och hämtade nytt garn och la upp till ett par Vilai från Sock Innovation. Garnet är egenfärgat, men mer skogsgrönt i verkligheten. Det är svårt att få till rätt ljus när man tar foton.

Sen har jag börjat på en ny sjal, Percy shawl, som min faster ska få i julklapp. Jag ångrar lite att jag inte gjorde fler repetitioner av blommorna i början, men jag får väl se hur stor den blir. Jag får göra det andra diagrammet fler gånger i stället.Vi har plockat in det mesta av våra äpplen nu. Det känns att hösten är på väg trots det underbara vädret vi haft i helgen.

Ni har väl inte missat det nya Garn & Choklad-bytet på Stickamera?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Konstigt det där med digitalkamerorna, att det inte går att få "rätt" färg på saker i den blå och lila färgskalan. Men det ser allt väldans fint ut ändå.

Eva i Halmstad sa...

Hej
Jag vill bara berätta, var på sy och stickmässan i borås i går och hade på mej ditt/mitt fina halsband och fick så mycket trevliga komentarer om de, folk var framme och kände och tittade på de.
Tänkte att du kanske ville veta de, jag var väldigt stolt.
Ha de gott på dej.
Eva.

Linda sa...

Tack för koftberömmet!
Så spännande din sockstickning ser ut! Jag är också lite socksugen...

Eva sa...

här fans det mycke fint att kika på.kommer att göra flera besök ,
Kul att du ville vara med på min utlottning.