17 augusti 2012

Tillökning i familjen

Igår hämtade vi hem dessa små gullungar. Sedan Julle dog i våras har vi funderat på att skaffa ny katt och genom Katthjälpen hittade vi Gandalf (till höger) och Gimli. De är lite vilsna ännu och saknar sin mamma men de har fått ett mycket större hem att utforska.


4 kommentarer:

Emmy sa...

Grattis till tillökningen! Vilka små sötnosar! Det är klart att de saknar mamma såhär i början, men de har ju varandra. Med kattungar bruka det ju gå rätt fort att komma till rätta.
En av mina katter var en riktigt skyggis, född ute och hade knappt träffat människor innan hon kom till mig. Hon satt under sängen och grät de första två-tre veckorna, men när hon väl vågade sig fram tog det inte många dagar innan hon kom på att människor var rätt mysiga. Och idag är det ingen som kan ana att hona vart en skyggis. Socialare katt får man leta efter :)

Maria Fagermyr sa...

grattis! Va kul med kattungar! Lycka till :-)

Myggan sa...

Så söta! De kan säkert inte ersätta Julle, för varje katt har ju sin egen "personlighet", men är man van vid en liten kisse i huset så går det ju bara inte att vara utan. De är säkert helt underbara båda två och blir nog snart varam i kläderna. =) Jag som aldrig i livet skulle ha en hårig katt och som inbillade mig att jag är en hund-männniska har nu 3 hårbollar som gör mig galen ibland, men som jag absolut inte vill vara utan.
Vi syns snart!
/Anna

myzpyz sa...

oh så söta :) mysigt med kattbäbisar! tur dom har som fick flytta hem till er. kraMyz