8 november 2010

Pocket & Prassel-paket

Idag kom mitt paket från pocketbytet hos En bok om dagen. En deckare av Anna Jansson som jag inte tror jag läst, 100 g Earl Grey-te och en söt liten ängel till min samling. Tack så mycket hemliga bokvän, vem du nu är.

Det är ju alltid en risk man tar när man är med i ett byte men när det finns klara regler kan man väl åtminstone följa dem.

”I ditt brev ska finnas:
* En pocketbok som du tror att din bokvän kommer att tycka om. Boken får vara begagnad, men den ska vara i snyggt skick. Inga te- eller kaffefläckar, inga brutna ryggar, skadade omslag eller liknande.
* Något ätbart; karameller, snacks, te, kaffe - som du tror att din bokvän kommer att gilla. Vettig mängd är sammanlagt 300 gram.
* En trevlig överraskning.” (hämtat från regelverket för Pocket & Prassel 4.0)

Jag kanske är lite gnällig, påsen var faktiskt dåligt ihopklistrad så det är inte omöjligt att något ramlat ut i posthanteringen. I vilket fall som helst blev jag glad för mitt paket. Tack än en gång.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Läser att du är besviken och det ska vi råda bot för. Novis och ny som jag är med sånt här byte och tydligen har jag slarvat när jag läst reglerna - ja, i varje fall missuppfattat en del - men nu har jag lärt mig och, jag lovar att imorgon skickar jag ytterligare en påse till dig med förhoppningsvis lite grejer du kan gilla. Uppmärksammade ändå att du samlar på änglar. Jag ber om förlåtelse för mitt slarv...
Hälsn från din hemlige pocketbytarvän

Emmas dagar sa...

Det var roligt att prova Jello, men som sagt, roligare att leka med.

En bok om dagen sa...

Åh, vad glad jag blir över att ett misstag rättas till så snabbt och enkelt utan att (tror jag!) någon behövde bli riktigt besviken!
Eloge till hemlig bokvän och till Pernilla som tydligt men trevligt talade om att det blev lite galet!

Emmas dagar sa...

Tack :-)

Kristina sa...

Tack för din hälsning! Jo, det är riktig sommar härnere!

Sunna sa...

jag tyckte du fick ett trevligt paket, hoppas boken är bra

miaring sa...

Heja Pernilla! Heja bokvännen! Så bra av bokvännen att vilja göra bra och suveränt av Pernilla att göra det möjligt för bokvännen.