18 november 2010

Tack!

Igår kom paketet från min bytesvän i Pocket & Prassel. Inte ett kompletteringspaket som jag förväntat utan en tjock postpåse fylld med godsaker. En ljudbok av Karin Alvtegen (perfekt när jag sitter och stickar), en film som verkar lagom romantisk, ett halsband, choklad med havssalt (mmm...) och marmelad. Jag skäms lite men är så glad att du gjorde dig detta extrabesvär. Hoppas du vill avslöja dig nu för jag är nyfiken på vem du är.

3 kommentarer:

Lynn Wallander sa...

Hej!

Jag är mest troligt din nyaste "bloggföljare".
Under de senaste veckorna har jag letat runt på olika bloggar som handlar om stickning, färgning, spinning av ullgarn så idag har jag en nätt grupp av kreativa tjejer som jag följer. Du och dem andra ger så mycket i inspiration åt oss som ännu inte behärskar stickorna som ni.... ;)

Mvh,

Fru W

Anna sa...

Nej min vän du ska inte skämmas. Det är jag som har gjort det. Första gången jag var med i detta och visste inte riktigt att vi verkligen fyller på påsarna ordentligt. Dessutom misstolkade jag reglerna. Jag har ju fått några verkligt välfyllda påsar själv och nu var det verkligen roligt att glädja dig. Kul att du tycker om ljudböcker.
Kram Anna

Anna sa...

Ja, nu har du hittat till mig och Sigge :-)...välkommen tillbaka!
Kram