27 november 2010

Rustad för vinter

För snart 3 år sen stickade jag en Candle Flame Shawl av garn jag köpt i Barcelona. Jag tyckte den blev lite liten så jag har aldrig använt den. Det känns lite onödigt att bara låta den ligga så för ett tag sen repade jag upp sjalen (se nedan) och stickade en mössa och ett par vantar av mitt Malabrigo Worsted i stället. Mönstret är My Swissie's hat (Ravelrylänk) lite anpassat efter garnet. Vantarna har jag stickat på fri hand. Mudden är samma som till mössan. Varmt och skönt nu när snön kommit till Skåne också. Solen tittade fram en stund idag så då passade jag på att ta lite bilder. Min halsduk passar riktigt bra i färg även om det inte är samma garn.

7 kommentarer:

4U2! sa...

Det blev ju riktigt bra.

Anonym sa...

Jattefint!så snyggt med ett helt set! Fagermyrskan

Linda sa...

Så mysigt! Ja, mössa, vantar och halsduk är verkligen nödvändigt nu, kollade termometern för ett tag sen och då var det -8 grader... :)

Sunna sa...

nu vet jag vad jag ska göra med min flame för jag tyckte aldrig om den heller

Tina sa...

Tänk så här... om dina första försök med surdeg skulle misslyckas så handlar det inte om mer än en påse mjöl. ;) Bara att försöka igen. Mitt första försök luktde så man blev snurrig i huvudet... Lycka till!

Evas Pyssel sa...

Snygga saker du stickat. Man måste vara nöjd annars blir det inte använt . Tänk att det blivit så kallt t.o.m. i Skåne !! // Eva

Kristina sa...

Ja, man måste bli nöjd. Jag har också en gång börjat på en sjal i candle flame, men tyckte den blev för kompakt. Jag gjorde en tröja istället!