20 januari 2010

Flätor på beställning

Det har varit tyst ett tag, har väl inte varit på topp den senaste tiden. Stickat har jag i alla fall gjort. Systersonen ville ha ett par vantar eftersom hans syster fått ett par. MFF-ljusblå med flätor löd beställningen. De tittade lite konstigt på mig i garnaffären när jag frågade efter garn. Mönstret är Tumvante med fläta från Sticka mössor, vantar, sockor!

En väninna till mamma hade frågat om jag tog emot beställningar och det gör jag ju. Ett par raggsockor, inga speciella önskemål. Jag ville inte bara sticka resår, så jag hittade ett mönster på Ravelry, Honeycomb socks, som jag bestämde mig för. Garnet är Raggi.

Men jag måste ju göra något till mig själv också. Januarimönstret i sockklubben, Kristina, har jag velat sticka ett tag och nu passade det ju bra. Garnet är Hazumi från Nyansera i en fantasktisk orange nyans.

3 kommentarer:

Iwona sa...

Fina flätor, och sockor Kristina kommer att bli snygga. Hazumi är så mjuk, jag har ett grönt - med det blir något annat än sockor. Krstina stickar jag i rosa-lilla nyanser - hanfärgade ocskå.
Ha det så bra.

fale artut sa...

Tack för din kommentar! Den gladde mig mycket! Ha de!

Linda sa...

Fina sockor alla tre paren, men det orangea garnet är bara helt underbart!!!